Lezingen over rechtspraak

De rechtspraak. Ontzettend interessante materie en altijd actueel.

Met groot plezier schrijf ik als jurist en journalist sinds 2010 vanuit de rechtbanken in Noord-Nederland. En ik vertel er dan ook graag over.

Iedereen vindt wel iets van het werk van het Openbaar Ministerie of van uitspraken van rechters. Maar rechtspraak is meer dan louter strafrecht. Denk eens aan een heftige (buren) ruzie, een scheiding, voogdij, problemen met overheden als een gemeente, een faillissement, gedoe met partnerschap, een erfenis of onder bewind komen te staan.

Met mijn lezingen wil ik tegemoetkomen aan grote belangstelling. Ik vertel graag over de verschillende thema’s binnen het recht waar men mee te maken krijgt (kan, hoeft niet) én over mijn werk.

De lezingen zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. En rechtskennis is absoluut niet nodig om mijn lezingen bij te wonen.

Meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Mail naar karinsmalbil@gmail.com of info@penvanrixt.nl