Samenwerking fotografen/ kunstenaars

                          ©

De fotografen (lees: kunstenaars) met wie ik al jaren graag samenwerk.

© Gerrit Stel

Gerrit Stel. De zwart/witte header op mijn website is een prachtige kiek van de Groninger rechtbank. Stel wist zonder uitleg meteen wat ik graag wilde: grilligheid, statigheid en een vleugje geheimzinnigheid. Het werk van Gerrit Stel  is samen te vatten als ‘schrijven met licht’. Neem een kijkje op zijn site. Verwonder en bewonder.

© Op alle foto’s van Stel berust copyright. Foto’s mogen zonder zijn uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming niet worden gepubliceerd of gereproduceerd.

Siebrand H. Wiegman. Freelance fotograaf en vrolijke camjo (ZZP). Hij publiceert regelmatig nieuws, filmpjes en foto’s op de lokale omroep van de stad Groningen OogTV en StadjersTV. Hij is geaccrediteerd voor het Koninklijk Huis, en fotografeert sinds het najaar 2011 voor JouwStad, een eigentijds nieuws- en fotoblog over de stad. Wiegman’s liefde voor Groningen is in zijn prachtige werk duidelijk zichtbaar.

© Op alle foto’s van Wiegman berust copyright. Foto’s mogen zonder zijn uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming niet worden gepubliceerd of gereproduceerd.

Feiko van der Veen. Oprichter, redacteur en fotograaf van de nieuwssite Focus Groningen, waar u heet van de naald alle inn’s & out’s leest over Groningen Stad, Paddepoel-Selwerd, kunst, cultuur, natuur, politiek, gezondheid én sport. Sinds jaar en dag is Feiko met zijn ‘camera op zijn buik’ in de weer, om zijn geliefde Groningen in al haar facetten te tonen.

© Op alle foto’s van Van der Veen berust copyright. Foto’s mogen zonder zijn uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming niet worden gepubliceerd of gereproduceerd.

En last but not least: Jedidja B. Smalbil. Naast het zijn van mijn lieve dochter, is ze een verrassend autonoom beeldend kunstenaar (Academie Minerva) en fotograaf, gespecialiseerd in onder meer Hasselblad- technieken. Haar bijzondere werken zijn te zien tijdens tentoonstellingen door heel het land. Een greep uit haar prachtige, vaak confronterende, werk vindt u hier.

© Op al haar foto’s berust copyright en mogen niet zonder haar uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming worden gepubliceerd of gereproduceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.