Meer over Karin

Mijn naam is Karin Rixt Smalbil. Ik ben geboren in het Toscane van Groningen op Independence Day in 1968.

De naam van mijn tekstbureau is Pen van Rixt.

Ik ben (web)- tekstschrijver, columnist- en freelance (rechtbank) verslaggever voor ADP vanuit de rechtbanken van Noord-Nederland. Daarnaast ben ik freelance journalist voor diverse lokale, regionale en landelijke afnemers.

Misdaad- en rechtbankcolumns, veelal geschreven vanuit de zittingszalen, vindt u op deze site, evenals diverse interviews met (ex)gedetineerden, (ex)tbs ‘ers en mensen die om welke redenen ook  ‘in het nieuws’ staan/stonden.

Buiten de gerechtsdeuren schrijf ik ook verhalen over het dagelijkse leven. Mijn werk kunt u lezen via ADP (Algemeen Drents Persbureau), De Telegraaf Media Groep, ex- Groningen Dichtbij, JouwStad, Focus Groningen, Femppower Magazine, ex-The Post Online.

Juridische teksten van mijn hand zijn te lezen op websites van diverse landelijke advocatenkantoren en juridische loketten.

Bij interesse voor mijn werk kunt u mij inhuren. Bijvoorbeeld voor een update van uw professionele website om uw boodschap naar klanten duidelijker te maken. Maar ook vlot geschreven (persoonlijke) aanbevelingen boomen uw business. Of misschien wilt u gewoon een bijzonder verhaal voor iemand speciaal, zonder een kleverige woordenbrij. Kan allemaal.

Zelf een boek schrijven of een mooi verhaal maken in volledige rust? Doen! Dat kan tijdens mijn Schrijfretraites op Ameland

Klik op ā€˜Contactā€™ voor het maken van een afspraak en/of een prijsopgave.

Bureau Pen van Rixt. Van tekst naar waarde.

10 Responses to Meer over Karin

 1. Emily schreef:

  Interessante site šŸ™‚ Ik ga je site zo nu en dan bezoeken, lekker stukjes lezen!

 2. Het was best gezellig in de Euroborg gisteren. Zal je post voortaan in de gaten houden.

  Gr.,
  Siebrand.

 3. Linda schreef:

  Hoi Karin het is gelukt.
  Bedankt voor de heerlijke koffie.
  Ik volg je met veel interesse.

  Linda

 4. Harm schreef:

  Ik volg je verhalen op de voet! Toppie!

 5. Matthijs schreef:

  Bij toeval op deze site beland maar ga beslist vaker hier een kijkje nemen!

 6. menno schreef:

  Hoi karin was zo maar even aan het zoeken op tablet kwam jou tegen hele intresante verhalen kom zeker nog eens terug.
  vr.gr.menno

 7. Henniederoos schreef:

  Hoi Karin, wat hebben wij een leuke middag(interview) gehad. Mooi voor Hero ook. JOuw enthousiasme en lieve woorden, het was verrassend. DAnk, Hero en Hennie de Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.