Ik ben heel duidelijk

2190181769_5b0ed038d9_mZoals u weet heb ik een stalkster. Ja. Een heuse vrouw. Tenminste, dat denk ik. Ik heb haar nog nooit gezien. Het zou zomaar een omgebouwde kerel kunnen zijn. Het kan ook een oud- politie agent zijn die misschien uit rancune via mailterreur alleen maar rechtbankverslaggevers en schrijvers probeert te dwarsbomen en op schadelijke manieren via internet probeert te manipuleren. Je weet het niet. Het kan ook iemand zijn die gewoon vanuit een plaatselijk GGZ-kamertje mails verstuurt op de meest achterlijke tijden. Zij slaapt niet. Geen wonder. Medicatie helpt niet bij deze patient. Zij doet iets met Astrolijnen en legt af en toe een kaart. Wanneer het haar uitkomt. Zij voorspelt dingen. Ik voorspel bij deze dat ik ‘voel’ dat ze het niet druk heeft met haar astro-rotzooi. Ze zit dag en nacht achter haar scherm. Belagen is haar hobby. Achtervolgingswaanzin is haar lot.  Ze woont in een soort van reserve- Belgie en is ontzettend eenzaam. Niemand is op haar gesteld. Men spuugt op haar. Lacht om haar. Doordringt van haat schrijft ze over alles en iedereen. Ze manipuleert mails en kwakt alles op haar ziekmakende blogje.

Over haar geestestoestand is door OM en politie en justitie al genoeg geschreven. Niet actueel, want dat wist ik wel al en met mij vele anderen. Ze is een ‘bekende’ van de politie. Tijdens politieverhoren is ze behoorlijk paranoide. Zij overschrijdt de ethiek. Van fatsoen heeft ze niet gehoord. Google Earth toont haar huis met flarden van dichte gordijnen. Wat daarbinnen gebeurt is levensgevaarlijk want ze heeft ook nog een kind.

Nu kunnen we natuurlijk aangifte blijven doen maar wij hebben het druk. En we gaan er iets anders mee doen dan tot nu toe is gebeurd.  Zij mag mij nooit meer benaderen. Dta verbod had ze al sinds juli 2012. En dat deed ze braaf tot zo’n twee weken geleden. De belofte ligt er. Dit heb ik haar gemaild. Mocht zij het in haar paranoide hoofd halen mij weer te noemen ergens, of te benaderen in welk opzicht ook, dan plaats ik haar naam, adres maar ook zeker haar telefoonnummer hier op mijn zeer wel gelezen blog. Goed voor zo’n 22.000 unieke lezers per maand.

Mijn grens is overschreden. En dan wordt het link.

Bepaalde zaken kan ik en wil ik niet over mijn kant laten gaan. Dat zal ik bij deze, en ik ben heel duidelijk, ook niet doen.

 

“Je haalt je achterlijke blog van je site. Mijn naam noem je nooit meer. Jij laat mij met rust. Jij doet niets meer met mijn naam, linkt niets meer. Hou je aan onderstaand contactverbod.  Smaad en laster vragen om een keiharde aanpak.

Algeheel contactverbod

Ik deel u mede dat ik op geen enkele wijze contact met u wil onderhouden. Elke communicatie met u, op welke wijze ook, acht ik vanaf nu een directe inbreuk op mijn persoonlijke levenssfeer, in de zin van de wet belaging ex artikel 285b van het Wetboek van Strafrecht.

Bovenstaand contactverbod houdt tevens in dat ik geen enkele toestemming geef om mij in het openbaar, op welke wijze dan ook, in mijn vrijheid van beweging te belemmeren of u op te dringen of mij op andere wijze hinderlijk te (blijven) volgen ex artikel 426 bis van het Wetboek van Strafrecht en/of de hinderbepalingen uit de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Directe contacten (inclusief aanspreken) op straat of in het openbaar of via social media acht ik, zonder dat ik op dat moment door iemand wordt vergezeld, eveneens een directe inbreuk op mijn persoonlijke levenssfeer. Van elke afzonderlijke overtreding van bovenstaand contactverbod wordt te allen tijde onmiddellijk en onvoorwaardelijk aangifte gedaan bij de politie.

Handelen in strijd met bovenstaande afspraken zal te allen tijde (eveneens) worden aangemerkt als het opzettelijk inbreuk maken op mijn persoonlijke levenssfeer, in de zin van de wet belaging ex artikel 285b van het Wetboek van Strafrecht. Hiervan zal steeds onmiddellijk en onvoorwaardelijk aangifte worden gedaan bij de politie.

Overigens behoudt ik mij uitdrukkelijk het recht voor, andere handelingen dan bovenstaande, eveneens als inbreuk op mijn persoonlijke levenssfeer, in de zin van de wet belaging, aan te merken. Bij aangifte zal tevens een strafrechterlijk straat- en contactverbod worden gevraagd.”

Ik ben heel duidelijk. Echt heel erg duidelijk!

Lees ook het verhaal van Nanko Kiel: http: Is er dan toch nog hoop.

En deze, ook van Nanko Kiel: De complotten van Tante P.

 

 

 

Foto: www.foter.com, rechtenvrije foto’s.

 

Dit bericht is geplaatst in Andere verhalen, Misdaadverhalen, Rechtbankverslagen, Uitspraken met de tags , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

6 Responses to Ik ben heel duidelijk

 1. Nanko Kiel schreef:

  Soms is de maat gewoon vol. Is het punt bereikt waarop de weg van de diplomatie een doodlopende blijkt te zijn en alleen de directe confrontatie nog werkt. Dat moemnt is nu aangebroken. Wie met vuur speelt loopt het risico dat hij/zij de vingers brandt…

  • Karin schreef:

   Dat risico nam ze al. Meer dan een jaar geleden. De grens is bereikt. Het gedane is gedaan. Het moet op een andere manier. Meelopen en zwijgen helpt niet. Ja-knikken en je mond houden ook niet. Klaar. Klaar mee. Keihard aanpakken. Mijn grens is overschreden en dat is heel gevaarlijk.

 2. Francis schreef:

  Wij zijn geen journalisten, delen en schrijven wel op internet en na anderhalf jaar zeer veel last en ellende te hebben ondervonden van deze vrouw, zeg ik namens vele slachtoffers….dank…dank…dank!
  We hebben genoeg moeten slikken…genoeg is genoeg….

 3. Auburn schreef:

  U bent óverduidelijk en dat gebracht op een manier die prijzenswaardig is voor een dame, want ook dat bent u overduidelijk, die belaagd wordt op een dusdanige wijze dat het bloed onder haar nagels begint te koken. Dat is te voelen zoals al uw artikelen voelbaar zijn door de wijze waarop u schrijft, u uw lezers daarin meeneemt. Uw karakter is middels uw wijze van schrijven en reageren tot op zekere hoogte aantoonbaar daardoor, voor mij , een nederig mens , in ieder geval wel.

  Uw integere houding , uw vakbekwaamheid, intelligentie waaruit blijkt dat u het als psycholoog ook niet slecht gedaan zou hebben, spreken voor zich. Keer op keer weer zo ook nu. Ik heb mijzelf enigszins verdiept in de soap die deze mevrouw in het leven heeft geroepen, daar vele mensen in betrokken heeft, zijzelf de hoofdrol in heeft en regiseren zal blijven tot zij het juiste einde heeft gevonden. Ook te lezen bij dhr. Kiel http://webjournaal.com/2013/06/13/4465/

  Krankzinnig, dat woord komt direct omhoog. En krankzinnigheid komt meestal voort na iets zeer naars te hebben meegemaakt, een beschadigt persoon dus. Zo beschadigt dat zij feit en fictie niet uit elkaar houden kan, haar enige uitweg tot verzachting van haar verzengende pijn is een ander nog meer schade toe te brengen, pijn te doen dan haar is aangedaan, vergelding dus. Deze mevrouw is dus zeer ziek, kan zelfs op een gevaarlijke manier zijn want zoals zij te werk gaat , zo waanzinnig bezig is, zal het doel missen wat zij voor ogen heeft. Krankzinnig door beschadiging of een erfelijke kwestie, dat kan uiteraard ook. Feit is dat deze mevrouw in een wereld leeft die anderen onbekend is, haar wereld met haar eigen gecreëerde situaties die voor verlichting moeten zorgen maar eerder catastrofale gevolgen zullen hebben. Zowel voor haar zelf als voor al die personen die zij in haar wereld in meetrekt, inclusief u dus.

  Mensen zoals deze mevrouw, waar de waanzin hoogtij viert als door haar toedoen zoveel narigheid ontstaat, behoren van straat te worden gehaald voordat er werkelijk slachtoffers vallen. Juiste behandeling, verzorging is voor zulke mensen een prioriteit om de realiteit die zij totaal kwijt zijn weer onder ogen te kunnen zien.

  Dank u waarde mevr. Smalbil dat u dit heeft willen delen met een nachtelijke bezoeker als mij. Uw expertise en professionele houding die uit uw artikelen naar voren komen doen mij steeds weer deugd, juist daarom snap ik als geen ander dat voor u de koek echt op is. Hier is handelen inderdaad nog de enige uitweg wil u en al die andere personen hun welverdiende rust terug verkrijgen. Ik wens u daar heel veel succes bij.

  Ultra posse nemo obligatur.

 4. Bronger schreef:

  Heel veel sterkte met deze zieke geest die jou/jullie lastig valt.
  Hoop voor jullie dat dit snel over is.
  Groetjes Bronger

 5. Jacques Smits schreef:

  Ik denk dat ik maar heel verstandig mijn mond gesloten ga houden want mijn dossier puilt uit over deze internettrol met haar leugens, verzinsels, complottheoriën, aantijgingen, laster, smaad, liefdesverklaringen etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.