Ik was de ‘zoon’ met wie hij seks had

Zijn ouders scheidden. Zijn moeder kreeg een relatie met een vrouw. De ex-vrouw van A. Zij sliepen allen samen op een kamer in het huis van A. In Harkstede. Heel gewoon. Twee vrouwen, een man van in de zestig en een jongen van dertien. Had hij een keus? Jordi? Hij was nog maar dertien jaar en die A. was best aardig. Hij besteedde echt aandacht aan hem. Nam hem mee uit, vroeg hem mee naar de sauna te gaan. Lekker warm. Jordi vond het in eerste instantie gewoon normaal maar als A. zich lag af te trekken in de sauna wist hij ergens wel dat er iets niet deugde. A. werd veeleisender. Jordi kreeg wiet van hem en er werd stevig gedronken op de dagen en avonden dat de verliefde dames niet thuis waren. Dan moest Jordi bij A. in zijn bed slapen. De ontucht, ook orale seks, dienden zich zo’n drie keer per week aan. Kwamen de dames dronken thuis dan vloog A. van bed en duwde hij Jordi, zijn 13-jarig minnaartje, snel de logeerkamer in met de woorden: ”Het is beter dat we dit onder ons houden.” Drie jaren lang.

A. zag Jordi als een soort van zoon, verklaarde de man ter zitting. De man die meer dan 41 jaar keurig bij de Gemeente Groningen werkte en zelfs zanger was. Hij kon zelfs op afstand zien of Robert(34 jaar) biseksueel of heteroseksueel was. Dat is toch bijzonder? Robert, ook niet vies van wat seks-avontuur, ging mee in een trio met Jordi. Een jongen van dertien jaar met een man van vijftien jaren ouder en een man van vijfenveertig jaren ouder. Eenmalig hoor, viel reuze mee.

Jordi zat op msn met Joke, een vriendinnetje. Vertelde haar in vertrouwen de dingen die hij bij A. moest doen en die A. ook bij hem deed. Dat hij het aan zijn vader wilde vertellen. Wat hij ook deed. Vader had vage vermoedens en belde rustig met de politie. Jordi liet donderdag zijn slachtofferverklaring voorlezen door iemand van de reclassering, zijn stotteren was namelijk veel erger geworden sinds A. aan zijn piemel zat. Jordi verklaarde: “We waren net een stel, hij liet me nooit alleen. We deden alles samen. Hij bouwde zijn seksavonturen rustig op, tot ik in de gaten kreeg dat dit niet klopte.”

A. kwakte in de zittingszaal zijn troeven als natte lappen op tafel: “Ik kook! Ik kook! Ik vind dit een vreemd verhaal, ik ben in een complot beland, ik weet nog wel andere zaken waar jullie eens naar zouden moeten kijken, ik ontken alles. Hij liegt dat hij barst, Jordi leeft in een fantasiewereld.”

 

A. had ooit eens een boete gehad voor het rijden onder invloed. Meer was het niet.

Als het klopt dat A. de jeugd van Jordi heeft vernield, zijn zelfvertrouwen en –de woorden van de officier van justitie-:‘ zijn integriteit op zeer grove wijze heeft geschonden’, dan is zijn plan mislukt. Hij zou aan zichzelf denken, zijn bevrediging zoeken bij een kwetsbaar kind wiens ouders net waren gescheiden waardoor hij in een totaal andere gezinssamenstelling kwam. Jordi had zich maar aan te passen. A. speelde daar op in. Het één niet meer voorhanden, dan maar een ventje van dertien.

Als het waar is, dan mag hij als volkszanger gaan zingen in de cel. Zoveel hij maar wil. Ook drie jaren lang.

 

A. kreeg als eis: drie jaren cel. Onvoorwaardelijk. Robert kreeg als eis: honderd uren werkstraf. Hij kon zich niets van het triootje herinneren. De raadsmannen van beide heren pleitten voor vrijspraak daar er veel onduidelijkheden in het verhaal van Jordi verhaal zouden zitten.

De uitspraak is over twee weken.

Foto: Foter. com rechtenvrije foto’s

Dit bericht is geplaatst in Rechtbankverslagen met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

6 Responses to Ik was de ‘zoon’ met wie hij seks had

 1. Hanny schreef:

  Wat kunnen pedofielen uitstekend liegen, bedriegen en manipuleren. Hij heeft je je jeugd en je onschuld ontnomen. En dat alles om zijn eigen geiligheid te bevredigen. Monsters zijn het. Drie jaar cel is te kort. Jij hebt levenslang!
  Sterkte ermee en hoop dat je goede begeleiding krijgt.
  Lieve groet Hanny

 2. Comodo Wa schreef:

  Het is triest en bijna niet te geloven, maar het lijkt waar te zijn. Dat die geile moeder van deze jongen gefaald heeft, vind ik dat zij ook strafbaar is. Ik heb het gevoel dat de moeder, gezien haar avontuur met een andere vrouw, die jongen gewoon in de steek gelaten heeft. Het kan ook zo zijn dat zij zoetewraak – op ex – heeft genomen op dit onschuldige kind. Dit omdat zij door de vader van deze jongen (zeerwaarschijnlijk) in de steek gelaten is. Wist de moeder dat wat daar gebeurde “de kat op het spek binden” is of kon het haar weinig schelen? Als moeder kan je soms dingen aanvoelen, maar waarschijnlijk was dat hier? niet aan de orde, denkend aan alcoholisme wat hier ook het geval kan zijn. Wel krijg ik het gevoel dat deze moeder ongeschikt is om kinderen groot te brengen. Ik weet ook dat sommige lesbiennes mannen tot op het “bot” haten, zelfs ook hun eigen jongens, mochten zij die ook hebben. Mijn probleem is dat deze pedo-hufters met een lage straf wegkomen, want hoe je het wendt of keert, deze puber is voor het leven getekend, voor de rest van zijn leven/levenslang.

 3. Waarheid schreef:

  En reken maar dat dit verhaal waar is!
  Ook ik vind dat zij ook een straf verdiend. Zij heeft haar BEIDE kinderen in de steek gelaten. En wraak op haar ex wil ze zeker, maar niet omdat zij in de steek is gelaten door hem. Zij verkondigde op een morgen dat zij bij hem weg ging en was binnen een paar uur vertrokken, en heeft toen haar zoon meegenomen en het andere kind achter gelaten. Hoezo moederliefde? Er zit totaal geen greintje gevoel in haar, denkt alleen maar aan zichzelf! Ik denk dat ze het wel best vond zo, want dan had zij geen last van haar zoon.
  Ongeschikt als moeder is ze zeker, want welke rechtgeaarde moeder zou haar kinderen zó in de steek laten? Ik in ieders geval niet! Ik zou bij het minste vermoeden mijn kind al uit zo’n situatie halen. En dan getuigd ze ook nog eens tegen haar zoon terwijl ze wel beter weet. (meineed dus)
  Te weinig straf krijgt zo’n kl**tzak zeker, hij zou eerder levenslang moeten krijgen zonder vervroegde vrijlating, tot de dood er op volgt! De jongen heeft dankzij hem levenslang gekregen, is totaal kapot. Ik hoop oprecht dat de hulp die hij nu krijgt hem ook echt zal helpen het een plaats te geven, want vergeten doe je zoiets nooit.
  En vergeet de mensen om de jongen heen niet. Degenen die echt om hem geven en altijd achter hem staan.

 4. kwaad heid schreef:

  die grote klootzakken het is niet normaal wat ze hebben gedaan,zo,n kind helemaal de vernieling in helpen,en dan ook nog ontkennen.Vieze gore beesten en die trut kan ik ook wel wurgen en die kerels moet je aan de hoogste boom opknopen die je kunt vinden,aan hun zak en laat ze maar lekker bungelen,ben zo ontzettend kwaad.

 5. Pingback: Dader seks met minderjarige veroordeeld tot 18 maanden | FocusGroningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.